Сайтът impresia.bg използва бисквитки, които са необходими за правилното му функциониране. Повече информация тук.

В специализирания кът Art Impress ще откриете разнообразие от ръчно изработени подаръци и сувенири. Може да поръчате уникален подарък или оригинална опаковка за специален повод.
    Магазини     Доставка     Промоции     Каталог     Условия     GDPR    

Уважаеми клиенти,

За вас работи електронният ни магазин.

При поръчка от сайта, на телефон, или e-mail можете да получите желаната стока на територията на цялата страна.

Поръчки над 100 лв. са за сметка на Импресия. За поръчки до 100 лв получателят заплаща логистична такса в размер на 6 лв с включен ДДС (3,60 лв. за София, 4 лв. за доставка до офис на куриер).

Изберете продукти и ги добавете в кошницата. Прегледът на съдържанието на вашата кошница ще ви предостави информация за продуктите, избраните количества и цените, на които да ги заплатите. Имате възможност да премахнете продукти, както и да промените тяхното количество. Към цената на поръчката ще бъде добавена цена за доставка, ако не сте преминали прага за безплатна доставка.

След като направите поръчка, ние от Импресия ще се свържем с вас в работен ден (понеделник-петък) от 09.00 до 19.00 часа, за да бъде потвърдена и уточнена поръчката, както и начинът на доставка. Поръчки, получени през почивни и празнични дни, се обработват в първия последващ работен ден.